Size daha iyi hizmet verebilmek için çerezleri kullanıyoruz.
Verilerinizin nasıl korunduğunu görmek ve detaylı bilgi edinmek için sayfanın altındaki kişisel verilerin korunması politikamızı inceleyebilirsiniz.
Üzgünüz, Sonuç Bulunmadı
İkinci Beyin Bağırsaklar
495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!
Kategoriler
- Ürün Kodu: A.196464
- Yazar: Metin BaÅŸaranoÄŸlu
- Yayınevi: Alfa Yayınları
- Barkod: 9786051718606
- Cilt Durumu: Ciltsiz
- Kağıt Türü: Enzo
- Kapak Türü: Karton
- Türü: Renkli - Resimli
- Yayın Dili: Türkçe
- Sayfa Sayısı: 224
- Basım Tarihi: Ekim 2018
- Kaçıncı Baskı: 7.Baskı
- Son Basım Tarihi: Aralık 2022
- Ebat: 13,5 X 21
- Yayın Yönetmeni: Mustafa Küpüşoğlu
- Grafiker: Yavuz KarakaÅŸ
Şimdi elinizde tuttuğunuz İkinci Beyin Bağırsaklar isimli kitap da çok güncel bir konuyu, bağırsakların yediğimiz gıdaların emilimindeki seçkinci rolü ve bir boşaltım organı görevinin çok ötesindeki ikinci bir beyin rolünü, bağırsakların sık rastlanan hastalıklarıyla ilgili bilgileri de içeren kapsamlı, hekim olmayan insanların da rahatça, sıkılmadan keyifle okuyabileceği bir çalışma.
– Prof. Dr. Cihan Yurdaydın, Ankara üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Hepatoloji Enstitüsü Başkanı, Dünya Gastroenteroloji Organizasyonu Başkanı
Bağırsakları bedenin bir parçası olmaktan öteye bütünün önemli merkezlerinden biri olarak tanımlayan ve gerçek hasta öyküleriyle desteklenmiş kapsamlı bilgilerin aktarıldığı bu değerli eserin okuyucuların yaşamlarına dokunacağını umuyor, yolunun açık olmasını diliyorum.
– Mehmet Sungur, Professor of Psychiatry, Psychiatry Dept of Marmara University Hospital, President of the Turkish Association for Cognitive Behaviour Psychotherapy (TACBP), President of the International Association for Cognitive Psychotherapy (IACP)
En beğendiğim kitap türü, 20 yıl bir alanda bilimsel olarak çalışan bir uzmanın, o konuyla ilgili halkın anlayacağı dilde yazdığı kitaplardır. Metin Başaranoğlu’nun kitabı da tam bu türden bir kitap. Bu sebeple okunmaya değer.
– Prof. Dr. Medaim Yanık, Psikiyatrist, Ibn Haldun Üniversitesi Öğretim Üyesi
GiriÅŸ Yap
Yeni Hesap OluÅŸtur